Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Panouri radiante Veito Blade 2500 IP55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

309 €
Brand
VEITO BLADE
Out Of stock
Descriere
Panoul radiant Veito Blade este un model nou, frumos conceput, se monteaza pe tavan sau perete. Acesta este dotat cu brate de fixare si are un aspect modern. Nu ocupa mult spatiu datorita design-ului sau, este adecvat pentru spatii inguste. Prin intermediul unei telecomenzi, acesta poate fi controlat de la distanta. Controlul automat al temperaturii regleaza consumul de energie in functie de setarea d-voastra si asigura o temperatura constanta in incapere.

Pot fi setate 4 trepte de putere: 1000W - 1500W - 2000W - 2500W. Daca se depaseste temperatura setata, atunci panoul va comuta pe o treapta inferioara, ajungand pana la treapta minima, dar nu se va oprii. Cand functia "TIMER" este activata, incalzirea se va opri automat la sfarsitul perioade de timp setate. Gratarul de protectie este realizat din otel inoxidabil 304 cu o durata indelungata de viata.

Fiecare componenta a acestui sistem a fost atent conceputa pentru a oferii performante la standarde ridicate si de lunga durata. Gradul de protectie este IP55. Cu telecomanda aferenta se pot controla toate functiile si setarile acestuia:

- reglarea treptelor de putere
- activarea si setarea functiei "TIMER"
- activarea si setarea functiei de control automat al temperaturii

Toate panourile BLADE si telecomenzile lor au aceeasi frecventa, astfel incat este posibil a controla mai multe panouri BLADE cu aceeasi telecomanda.

Mai multe detalii : https://www.youtube.com/watch?v=1lspaLDHaDo
Trimite mesaj
Din Gura in Gura