Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Panou radiant Dream Heat 1200W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

320 €
Brand
DREAM HEAT
Out Of stock
Descriere
Radiatie infrarosu = caldura instantanee

Radiatorul DHCC ofera o senzatie imediata de caldura similara cu caldura naturala a soarelui. Datorita tehnologiei infrarosu indepartat cu utilizarea unui element de incalzire sub forma de cristal de carbon, senzatia de caldura se simte aproape imediat dupa pornire. Tehnologia moderna ofera nu numai o solutie de incalzire fiabila, ci si o functionare silentioasa si fara miros.

Performanta ridicata = cost redus
Tehnologia undelor infrarosii asigura o rata de conversie ridicata a energiei electrice, pana la 98% din energia electrica consumata fiind direct transformata in energie termica.

Acumularea de caldura
Radiatia infrarosie incalzeste o suprafata data. Toate obiectele, cum ar fi peretii, podelele, pielea umana etc., care se afla in domeniul de radiatie absorb si stocheaza caldura, pe care o elibereaza treptat in timp. In aces fel, aceste suprafete devin acumulatori de caldura, care vor emite caldura si dupa ce dispozitivul este oprit.
Design modern ultra-subtire
DHCC este un incalzitor modern cu panou cu infrarosu, caracterizat prin design elegant si valori de utilitate excelente. Designul subtire (doar 12 mm grosime) este finisat cu un cadru elegant din aluminiu.

Usurinta de asamblare
DHCC este un dispozitiv care va functiona in orice interior, ofera multe optiuni de montare, cum ar fi pe perete, tavan sau autoportant. Panoul ingust si subtire nu ocupa mult spatiu si va functiona bine chiar si intr-o camera mica. Versatilitatea ansamblului va permite sa ajustati dispozitivul la nevoile dvs. Setul include toate elementele necesare pentru asamblarea corecta.

Efectele benefice ale radiatiei cu infrarosu
Infrarosul utilizat in dispozitivele DHCC are multe proprietati de sanatate, cum ar fi crearea microcirculatiei, accelerarea metabolismului, cresterea imunitatii si intarirea intregului sistem imunitar. Incalzirea cu infrarosu poate ajuta, de asemenea, la afectiunile legate de durerea musculara sau inflamatia. Ajuta la scaderea tensiunii arteriale si la scaderea stresului, sprijina problemele legate de insomnie si oboseala cronica. Undele infrarosii au un efect cuprinzator asupra corpului uman si castiga din ce in ce mai multa popularitate deoarece confortul si sanatatea sunt pe primul plan.

Prietenos cu persoanele alergice
Radiatorul DHCC, spre deosebire de incalzitoarele clasice echipate, nu sufla aer, nu scozte zgomot, astfel incat nu ridica niciun alergen, cum ar fi praful, polenul etc.

Protectia la supraincalzire

Radiatorul are un sistem dublu de protectie impotriva supraincalzirii. Dispozitivul foloseste doua protectii termice si, in plus, termostatul limiteaza temperatura de suprafata a dispozitivului la aproximativ 105 C.

In pachet: panoul incalzitor, telecomanda cu display LED, manual de utilizare, picioare (2 buc) pentru instalare de sine statatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura