Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Invertor Fronius Primo 3.0, monofazat 3 kW + Smart Meter

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4900 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Fronius Primo 3.0, Monofazat 3 kW + Smart Meter

Persoane fizice TVA 9% - 4900 lei + transport
Persoane juridice TVA 19% - 5450 lei + transport.

Intr-o gama de puteri de la 3,0 pana la 8,2 kW, Fronius Primo completeaza perfect noua generatie de invertoare SnapINverter. Aparatul monofazic si fara transformator reprezinta invertorul ideal pentru gospodarii private. Cu ajutorul designului inovator SuperFlex se poate obtine o flexibilitate maxima in dimensionarea instalatiei, in vreme ce sistemul de montaj SnapINverter face instalarea si intretinerea cat se poate de simpla. In plus, pachetul de comunicare integrat in versiunea de serie cu management energetic prin WLAN, cu numeroase interfete si multe alte facilitati, face din Fronius Primo un invertor comunicativ pentru proprietarii de gospodarii.

Tehnologii

Snap Inverter - reprezinta un sistem de prindere standardizat, instalarea si mentenanta devenind astfel, mai simple ca niciodata. O caracteristica deosebita a acestui echipament, este aceea ca, zona conexiunilor este separata de zona de putere a invertorului, acestea din urma fiind doua module distincte, separat instalate. Invertorul (modulul de putere) este pur si simplu fixat in consola prinsa pe suport. Mentenanta, este astfel un proces facil, nefiind necesara demontarea intregului invertor, partea de conexiuni ramanand fixa.

Design Superflex - reprezinta o combinatie ingenioasa de caracteristici tehnice - doua MPP trackere, tensiune ridicata de lucru, plaja mare de tensiuni la intrare. Aceste atribute tehnice, fac posibila obtinerea unor performante deosebite pe intreaga durata a unei zilei insorite, cat si in configuratii cu diferite orientari ale acoperisului.

Managementul Punctului Dinamic - reprezinta un algoritm de functionare a MPP trackerului, prin care acesta identifica automat punctul de operare optim. Caracteristica sa principala este accea ca, identifica Punctul Global de Putere Maxima chiar si pe vreme mai putin insorita pentru o eficienta sporita a intregului sistem fotovoltaic.

Optiuni Retea Inteligenta (Smart Grid Ready) - Toate invertoarele Fronius sunt echipate pentru a face fata cerintelor retelelor electrice ale viitorului. Acest lucru ofera securitatea unei investitii pe termen lung.

Zero Injectie in Retea - O mare parte a operatorilor de energie din diferite tari, conditioneaza instalarea unui sistem fotovoltaic, de existenta unui prag de energie injectata in sistemul energetic national. Invertorul alimenteaza cu prioritate consumatorii casnici, reducand cantitatea de energie injectata, pana la limita impusa de operatorul de energetic. Acest prag poate fi configurat prin interfata web a invertorului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura